Leuke kapsels

leuke kapsels

Leuke kapsels voor lang haar, leuke kapsels voor kort haar, leuke kapsels voor meiden met blond haar leuke kapsels voor krullend haar.leuke kapsels

Je kunt om verschillende redenen naar de kapper gaan, maar meestal ga je om leuke kapsels te krijgen.
Een nieuw seizoen of drastisch veranderen van je stijl is een reden voor een leuk kapsel.  Maar wat je ook van plan bent, er is een ding dat je moet vermijden: Een bad hair day.

Voor een goede kapper ervaring om achteraf positief te zijn, zijn er een paar dingen om op te letten als het gaat om je kapper.  Hieronder staan ​​10 tekenen dat je beter een andere kapper moet zoeken, want niemand wil naar de kapper en er dan erger weggaan dan dat je kwam.

1. “Dit is niet hoe ik het wilde.” Deze woorden mogen nooit en te nimmer worden geuit tijdens een kapper afspraak.  Of het nu gaat om knippen of kleur,  je moet in staat zijn om je kapper te vertrouwen.

2. Je kapper maakt iedere keer je haar veel te kort.

3. De beste kappers hebben het met je voor.
Zij moeten je vragen over je stijl voorkeuren.
Vragen ze je hier niet naar is dat geen goed voorteken, en kun je voor leuke kapsels beter naar een andere kapper gaan.

4. Als bij een blondeer sessie het echt te veel pijn gaat doen en de kapper grijpt niet in.

5.Trends met leuke kapsels zijn leuk, maar als iedereen dezelfde moderne kapsels krijgt is het ook niet leuk meer. Je kapper moet natuurlijk wel origineel en creatief zijn.

6. Als je zelf leuke kapsels hebt uitgezocht aan de hand van een leuke afbeelding, en je kapper negeert werkelijk iedere wens voor jou kapsel. Kijk dan ook eens uit naar een andere kapper.

7. Sommige kapsalons hebben hun haardrogers veel te warm staan zeg er wat van, en doet de kapper er niets aan ga dan ook naar een ander.

8. Let er goed op dat er geen huisdieren in de kapsalon rondlopen. Dit is zeer zeker niet goed voor de hygiëne. Ook niet voor de gezondheid van de dieren trouwens.

9. Veel kapper gaan net als jezelf graag op vakantie. Kun je hierdoor bijna nooit op de door jou gewilde  dag  bij de kapper komen zoek dan ook maar eens een leuke kapper die wel kan.

10. Leuke kapsels kosten best veel tijd en aandacht. Als de kapper waar jij komt steeds aan de telefoon zit is dit natuurlijk niet zo handig.

Zelf moet je wel goed bedenken dat het echt niet waar is dat alle andere mensen leuke kapsels hebben en jij niet.  Jij mag er ook best zijn.