LEUKE SPELLETJES leukste spelletjes

Leuke spelletjes

Leuke spelletjes spelen online of thuis met de familie is een leuke bezigheid. Samen met ons team hebben wij de leukste spelletjes top 10 samengesteld voor jullie.

De leuke spelletjes top 10

De leukste spelletjes zijn:

  1. Grand Theft Auto V
  2. Fallout
  3. Batman: Arkham Knight
  4. World of Warcraft
  5. Minecraft
   Gewoon een heel leuk spelletje in een 3d wereld
  6. Grand Theft Auto: San Andreas zeker 1 van de leukste spelletjes.
   De plot is gebaseerd op meerdere real-life events in Los Angeles, met inbegrip van de rivaliteit tussen de Bloods en Crips straatbendes, de jaren 1980 crack epidemie, de LAPD Rampart schandaal, en de 1992 Los Angeles rellen.
  7. The Elder Scrolls V: Skyrimleuke spelletjes
   Hoofdverhaal Skyrim ‘ s draait rond de speler karakter en hun inspanningen te verslaan Alduin de World – Eater , een draak die wordt voorspeld om de wereld te vernietigen . Het spel speelt zich tweehonderd jaar na de gebeurtenissen van Oblivion en vindt plaats in de fictieve provincie Skyrim . In de loop van het spel , de speler voltooit quests en ontwikkelt het karakter door het verbeteren van vaardigheden. Skyrim blijft de open wereld traditie van zijn voorgangers door waardoor de speler om overal in de game wereld te reizen op elk gewenst moment , en te negeren of voor onbepaalde tijd uit te stellen de belangrijkste verhaallijn .
  8. Call of Duty: Black Ops
   Black Ops is een first-person shooter , met behoud van dezelfde gameplay als de vorige Call of Duty titels. De speler neemt de rol van een voet soldaat die diverse vuurwapens kunnen hanteren (slechts twee van die kan worden uitgevoerd in een keer) , gooi granaten en andere explosieven , en het gebruik van andere apparatuur als wapens . Een speler dicht genoeg om een ​​vijand kan doden met een mes klap. Een karakter kan drie houdingen aannemen.
  9. The Witcher 3: Wild Hunt
   Het spel begint met Geralt van Rivia op zoek naar zijn geliefde , de tovenares Yennefer van Vengerberg , met Vesemir , een senior Witcher . Yennefer had eerder geprobeerd in contact met Geralt te komen , maar werd gedwongen te vluchten om de gevechten tussen de strijdende machten van Nilfgaard en Redania vermijden.
  10. The Legend of Zelda: Ocarina of Time
   The Legend of Zelda : Ocarina of Time is een actie – adventure game met RPG- en puzzel elementen in een open – wereld omgeving . De speler bestuurt serie hoofdpersoon Link vanuit een third-person perspectief , in een driedimensionale ruimte .

Weet jij nog meer leuke spelletjes laat het ons weten.