pokemon go

Pokemon go

de pokemon go app de online rage van dit moment in Nederland en de rest van de wereld.

Pokemon Go is een free-to-play -locatie gebaseerde augmented reality mobiele game ontwikkeld door Niantic .  Het werd in eerste instantie uitgebracht in juli 2019 voor iOS en Android -apparaten, te beginnen met de Verenigde Staten en Australië , met Aziatische en Europese releases te volgen.

De game stelt spelers in staat om vast te leggen, de strijd, en train virtuele Pokemon die over de hele echte wereld verschijnen.  Het maakt gebruik van GPS en de camera van compatibele apparaten.  h**wel het spel is free-to-play , ondersteunt in-app aankopen van extra gameplay items.  Een optionele metgezel Bluetooth draagbaar apparaat , de Pokemon Go Plus, is gepland voor toekomstige release en waarschuwt gebruikers wanneer Pokémon zijn in de buurt.

Het spel kreeg een gemengde kritische ontvangst.  Het was echter de meest gedownloade smartphone app in de Verenigde Staten in de eerste drie dagen na het uitbrengen en was een zegen voor Nintendo ’s voorraadwaarde.
Pokemon go en veiligheid.

Uiteraard inlichtingendiensten hebben veel info van google maps en het uitzicht op straat gewonnen, maar deze informatie werd gemakkelijk verzameld met het rijden auto’s. intel agentschappen kunnen google maps en uitzicht op straat te zien als slechts een schets of een skelet van het hele plaatje. steeds meer gegevens, met name die van de straat en in gebouwen, vereist tonnen manuren en voetenwerk. een logistieke nachtmerrie.

voeren Pokemon gaan, waar als je een intel bureau en wilt u foto’s van de binnenkant van een huis of bedrijf, je gewoon paaien wenselijk pokemon of gerelateerde objecten daar, en laat zich totaal niet bewust en afgeleid burgers neem de foto’s voor u, met apparaten die ze betaald, en die burgers betalen voor de ervaring.pokemon go

stel al deze foto’s terug te gaan naar een database (met de aangevulde Pokemon uiteraard verwijderd. al deze foto’s zijn waarschijnlijk GPS tag, evenals het hebben van de telefoons interne gyro embed x / y / z oriëntatie van de camerahoek in de telefoon. Deze foto’s samen konden worden gebracht, net zoals Google street view.