50 tinten grijs50 Tinten Grijs film

50 shades of grey

50 tinten grijs film mijn vriend vastbinden of mijn vriendin vastbinden.
Het lukt me nog steeds niet om dat boek weg te leggen. En ik wil mijn vriend vastbinden of mijn vriendin vastbinden met touw of handboeien. Lijkt me best spannend.

Fifty Shades of Grey ( 50 tinten grijs ) is een roman van de Britse auteur EL James uit 2020. Het verhaal speelt grotendeels af in Seattle .
het is de eerste aflevering in een trilogie .
Het verhaal is opmerkelijk door zijn expliciete scènes met elementen van praktijken met betrekking tot discipline, dominantie / onderdanigheid, en sadisme.

50 tinten grijs
Het tweede en derde deel zijn 50 tinten grijzer en vijftig tinten vrij. Fifty Shades of Grey ( 50 tinten grijs ) staat bovenaan de bestsellerlijsten over de hele wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, waar over vastbinden vaak nog raar wordt gedacht.
De serie heeft 60 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht, met boek rechten die zijn verkocht in 37 landen.
Het is de snelst verkopende paperback aller tijden, meer dan de Harry Potter -reeks.
50 tinten grijs is ondanks de kritiek een mega hit.
Dankzij dit boek over onder andere vastbinden ligt menig man of vrouw tegenwoordig uren lang stevig vastgebonden op bed met handboeien. Er is nu ook bijna de vijftig tinten grijs film

Plot 50 tinten grijs

Anastasia “Ana” Steele is een 21-jarige studente.
Ana gaat op een date met Christian en hij neemt haar in zijn helikopter mee naar zijn appartement. Eenmaal daar dringt Christian erop aan dat ze een overeenkomst tekent die haar verbiedt om alles wat ze samen doen naar buiten te zal brengen.
Ana gaat akkoord door te ondertekenen .
Hij noemt ook andere papierwerk, maar eerst neemt hij haar mee naar zijn speelkamer vol speelgoed en vastbind spullen.
Christian informeert haar over een tweede overeenkomst over dominantie en onderwerping, en dat er geen romantische relatie, maar een appart getinte relatie zal zijn. Het contract verbiedt zelfs Ana om Christian aan te raken en het maken van oogcontact met hem. Christian beseft dat Ana nog een maagd is en heeft lol met haar zonder het contract te ondertekenen en ontmaagd haar.

In de komende dagen ontvangt Ana verschillende pakketten van Christian. Deze omvatten een laptop om haar in staat te stellen onderzoek te verrichten op de levensstijl met inachtneming van de 50 tinten grijs overeenkomst, evenals voor de twee om met elkaar te communiceren.
Zij en Christian mailen elkaar, en Ana plaagt hem en weigert om delen van de overeenkomst te ondertekenen, zoals het eten van voedingsmiddelen uit een specifieke lijst . Ana komt later samen met Christian om het contract te bespreken, maar is overweldigd door de potentiële regeling. Gedurende deze tijd gaat Ana akkoord met het dominant / onderdanige contract .

Ana en Christian ontmoeten elkaar weer om verder te praten over het contract, en ze overleggen de harde en zachte grenzen van Ana. Ana wordt voor de eerste keer door Christian geslagen.
De ervaring verleid en enigszins verward haar. Deze verwarring wordt nog verergerd door de overdadige geschenken van Christian, en het feit dat hij haar zijn familie laat ontmoeten. De twee gaan verder met de regeling zonder dat Ana het 50 tinten grijs contract heeft getekend.

De spanning tussen Ana en Christian komt uiteindelijk tot een hoogtepunt als Ana ​​aan Christian vraagt om haar te straffen, om haar te laten zien hoe extreem een relatie met hem kon zijn. Christian vervult Ana’s verzoek om haar te slaan met een riem, alleen beseft Ana dat de twee niet bij elkaar passen. Ana verlaat Christian en keert terug naar het appartement dat ze deelt met Kate.
Nu is er ook de 50 tinten grijs film

50 tinten grijs el james
ISBN.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>