Waar Plezier, Humor en Avontuur Samensmelten!

Italiaans eten

Een Italiaanse restaurantketen gevestigd in de Britse hoofdstad Londen en een nummer 1 Michelin 3-sterren Franse keuken met dezelfde naam, met meer dan 11 jaar gecombineerde ervaring in de verkoop van eten en wijn. deze moderne interpretatie waarbij uw zintuigen kunnen worden geprikkeld om te weten waarom zoveel mensen ervoor kiezen om te dineren bij Cosy Grill als hun eerste indruk wanneer ze uit eten gaan.

Sinds ons nieuwe jaar hebben we hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we onze visie waarmaken en ons merk blijven laten groeien. En dat zullen we blijven doen. We willen helpen meer banen te creëren in Italië. Ons doel is om de lokale fabrikanten in staat te stellen concurrerender te worden. We hebben ook geïnvesteerd in ons hospitality-team om ervoor te zorgen dat we altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends en altijd een geweldige klantervaring bieden.

Ons doel is om het beste van de Italiaanse culinaire traditie naar Londen te brengen en we zijn gepassioneerd in wat we doen! We serveren niet alleen lekker eten – we zijn ook gepassioneerd door de Italiaanse manier van leven en dat is wat ons als team bindt. We houden van onze klanten, we houden van onze vrienden en we houden van de gemeenschap die gepaard gaat met samenwerken. Het is een sterke band die ontstaat door te werken waar iedereen van feesten houdt.

We garanderen onze gasten te allen tijde een geweldige service aan uw tafel en de beste gastvrijheid en vakmanschap die u van Diaboli gewend bent.

We zijn gevestigd in Shoreditch, maar verwelkomen klanten uit heel Londen en daarbuiten om ons restaurant te bezoeken.

Wij zijn van mening dat iedereen de kans verdient om van een maaltijd te genieten en een beetje Italië te proeven.

Ons menu is geïnspireerd op de Italiaanse manier van koken, maar om de een of andere reden hebben we geprobeerd om een ​​Italiaanse smaak in onze gerechten te krijgen, in plaats van de traditionele Italiaanse pasta en risotto. We hebben besloten om te proberen een nieuwe stijl van Italiaans eten te ontwikkelen, en we denken dat we een nieuw menu in Italiaanse stijl hebben bedacht. Voor dit restaurant hebben we geprobeerd om nieuwe en opwindende nieuwe gerechten te bieden waar we echt trots op zijn, en waar we trots op zijn.