Waar Plezier, Humor en Avontuur Samensmelten!

Mode

Ik ben een creatieve en gepassioneerde modeontwerper. Ik begon met ontwerpen toen ik 18 was. Ik ben de jongste ontwerper die in Londen werkt. Ik heb de afgelopen 3 jaar in de mode- en mode-industrie gewerkt. Ik hou van mode en ik hou van Londen. Het kan me niet schelen hoeveel ontwerpers er in Londen werken, ik zal altijd de eerste zijn. Als je er goed uit wilt zien in een jurk, wil je je niet in een jurk kleden. Ik heb in veel high fashion studio’s gewerkt en ik heb altijd geweten dat ik ontwerper wilde worden. Ik hou van mode en ik werk graag met mensen.

 

Ik ben gepassioneerd door mode en heb een passie om mijn carrière in de mode-industrie voort te zetten. Mijn stijl is een mix van klassiek en modern met een beetje humor. Ik geloof in passie, in mijn werk en in mijn vermogen om mijn eigen oplossing te vinden in de mode-industrie. Ik ben een heel gemakkelijk persoon, die altijd klaar staat voor een nieuwe uitdaging en die graag nieuwe dingen leert. Ik ben 5 jaar aan het modelleren en ben altijd klaar om nieuwe dingen te leren en een nieuw carrièrepad te creëren.

 

Ik ben een freelance modeontwerper en blogger en werk met klanten over de hele wereld. Ik heb samengewerkt met topontwerpers, merken, merken en ontwerpers om unieke ontwerpen te creëren, om jouw visie tot leven te brengen. Ik heb ook een reeks tassen, accessoires, jurken, rokken en schoenen gemaakt. Ik heb gewerkt met een aantal van de meest erkende merken zoals: British GQ, Dior, Estée Lauder, L’Oréal, Prada, Dior, Burberry, Anya Caliendo en nog veel meer. Ik heb veel catwalkshows, modeshows en op evenementen gedaan. Ik heb veel verschillende looks gemaakt voor je bruiloft, feest of huwelijksfeest.

 

Ik ben volledig gepassioneerd door mode en hou van een uitdaging met mijn klanten en mijn esthetiek. Ik hou ervan om looks te creëren die bij elk individu passen. Ik ben een heel flexibel persoon en als je me op straat ontmoet, hou ik ervan om te lachen en van mijn leven te genieten. ‘S Morgens ben ik een creatief persoon,’ s avonds ben ik een actief persoon. Ik hou van reizen, en hou van koken en wijn drinken.

 

Ik ben een bedrijfseigenaar met meer dan 3 jaar ervaring. Mijn specialiteiten zijn maatwerk en design. Ik combineer graag het beste van twee werelden. Ik ben altijd aan het onderzoeken en leren over de laatste trends en wat er nieuw is in de mode-industrie. Ik geloof in het belang van design en de creativiteit die het kan geven aan een kleding- en lifestyle-merk. Neem een ​​kijkje in mijn portfolio en bezoek mijn website voor meer details.