Portfolio

SEO-diensten

Onze SEO-experts optimaliseren uw site, zodat potentiële klanten u kunnen vinden op Google en andere zoekmachines. We passen de meest effectieve SEO-strategieën toe en begeleiden u om geweldige resultaten te behalen.

Updates en onderhoud

Het bijwerken van uw thema’s en plugins is van cruciaal belang voor de gezondheid van uw site. Ons bureau houdt uw website up-to-date om de veiligheid, stabiliteit en functionaliteit te garanderen, zelfs nadat deze is gebouwd en gelanceerd.

Responsief ontwerp

Meer dan de helft van al het webverkeer komt nu van mobiele apparaten. Wij zorgen ervoor dat uw website er perfect uitziet op mobiel, tablet en desktop. Uw site detecteert automatisch welk apparaat uw bezoekers gebruiken en geeft de juiste lay-out weer.

Optimalisatie

Wanneer uw pagina’s niet snel genoeg worden geladen, verliest u bezoekers en loopt u potentiële verkopen mis. We zijn experts in optimalisatie van paginasnelheid en implementeren evaluatieve verbeteringen die uw gemiddelde websiteontwerper niet kon bieden.
Ons team van bekwame experts ontwikkelt professionele en geoptimaliseerde websites die klaar zijn om uw bedrijf tot een succes te maken.
 
Je krijgt ook de kans om samen te werken met een toegewijde websiteontwerper, -ontwikkelaar en klantmanager, die je visie tot leven zal brengen. Bij ons is alles transparant! Elke fase wordt met u vooraf besproken.