Waar Plezier, Humor en Avontuur Samensmelten!

Storing

Storing

Op het moment is er een twitter storing
storing kpn storing ziggo storing Vodafone storing online
tele2 storing telfort storing upc storing xs4all storing storing gas storing water storing stroom storing internet soring mobiel internet storing bank
Wat kun je doen bij een twitter storing ?

Storingen  websites top 10

1.  https://www.allestoringen.nl/
2.  http://www.kpn.com/prive/klantenservice/problemen-storingen.htm
3.  http://www.telfort.nl/persoonlijk/service/storingen-en-onderhoud.htm
4.  https://www.tele2.nl/klantenservice/storingen/
5.  https://www.t-mobile.nl/persoonlijk/htdocs/page/service-en-contact/bereik/storingen.aspx
6 . http://www.xs4all.nl/storingen/
7.  http://www.ns.nl/storingen
8.  http://storingsoverzicht.nl/
9.  https://www.online.nl/klantenservice/netwerkmeldingen/
10.  https://www.logius.nl/ondersteuning/storingen/

Top 10 activiteiten te doen als er een stroomstoring of twitter storing is

Als een technologie verslaafde, wanneer de stroom is uitgevallen en elektronen stoppen stromen, kan mijn wereld lock vrij snel op. Dankzij de batterijen, een korte stroomstoring onopgemerkt. Echter, als je in een gebied woont belegerd met stormen, meerdere auto-in-een-polige auto-ongevallen, of slechte elektrische dienst, kunt u vaak een langere termijn stroomstoring.

Het eerste wat er gebeurt als de stroom uitvalt, is dat het eten in de koelkast begint te ontdooien. Het tweede is dat het huis begint op te warmen (of koud, afhankelijk van waar en wanneer). Deze twee dingen betekenen heel weinig. Ergens binnen driving range de stroom is ingeschakeld en voedsel beschikbaar is. Zo lang als de auto begint, warmte of airconditioning in de buurt is.

Tijdens een langdurige stroomstoring, je elk elektron melk voor alle het waard is. U blijven werken op de computer, het aftappen van de batterij, zullen bepaalde het energiebedrijf werknemers de juiste knop omdraaien en je zult gered worden. Zoals geluk heeft, de ‘Critical Battery Level’ waarschuwing krijgt en u het weer of het energiebedrijf, of beide vervloeken. Ach, je smart phone heeft nog genoeg sap. Nog een uur spelen met beltonen, gratis pre-loaded games, en het verzenden van e-mails en de gevreesde rode omrande batterij-indicator ziet. Kijk je naar de lader alleen om te beseffen de stroom is nog steeds uit, en het zal u geen goed doen.

Voordat je uiteindelijk op de rand van een zenuwinzinking en u wordt gevonden door het reddingsteam hurken en huilend in een hoekje met een zaklamp in je hand, flicking het aan en uit; moed scheppen. Er is een wereld die er zijn, dat is niet moeilijk aangesloten op elektriciteit. Hier zijn de top tien stroomstoring activiteiten die je kunt doen om uw geestelijke gezondheid te behouden.

1. Maak een wandeling, fietstocht, of trainen in uw bureau. Je nek, rug, en houding zult verrast zijn, maar zullen u dankbaar zijn. Een stroomstoring is waarschijnlijk een teken vertel je van je stoel en in de openbaarheid te komen. Een dutje. Je hersenen heeft behoefte aan een pauze. Als je thuis bent, zal niemand schelen. Als je op het werk, de baas zal niet in staat zijn om je te zien in het donker. Gewoon niet snurken.

2. een spelletje solitaire met echte kaarten. heeft een lijst van ongeveer vijftig variaties op solitaire, compleet met regels en grafische uitleg.

3. Socialiseren. De computers kunnen niet werken, maar telefoonlijnen doen. Pak de telefoon en bel een geliefde.

4. Lees een echt boek. Kaarsen of zaklampen kan deze inspanning te helpen. En in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zal u geen permanente schade aan uw ogen.

5. Raid de koelkast. Het eten kan slecht gaan. Gebruik het of verlies het! Hoe lang kan eten mee?

6. Zitten door een raam en een brief te schrijven. Het is als een e-mail alleen u een pen of potlood en papier te gebruiken en het is een beetje meer formeel. Iemand kan het waarderen.

7. Maak een boodschappenlijstje. Doe een voorraad-check rondom het huis. Laten we eens kijken, batterijen, zaklamp, een spel kaarten, een bordspel of twee, kaarsen, potlood, papier, meer eten …

8. Rijden naar het dichtstbijzijnde huis verbetering centrum dat elektriciteit heeft. Koop een generator. website voordat de stroom is uitgeschakeld om te helpen bij het ​​bepalen van de grootte u nodig heeft. Pak een potlood en papier en in je auto voor een mini-expeditie. In kaart Wi-Fi hot spots buiten uw lokaal gebied waar de macht zou kunnen zijn wanneer de jouwe is uitgeschakeld. kunt ook kijken op,Als de stroom komt terug bij het ​​uitchecken gratis online mapping service die het gebruik van Google Maps maakt. Een eenvoudige e-mail en / of wachtwoord registratie kunt u opslaan en delen van uw kaarten.

9. Wat uniek is is dat u uw CSV-bestanden kunt uploaden en in kaart te brengen. Als u wilt toewijzen klanten, leveranciers, vrienden, of WiFi vlekken deze site kan doen gewoon door het uploaden van het CSV-bestand met het adres. Natuurlijk kunt u handmatig markers vinden als goed, of gebruik de GPS-coördinaten.

Dus maak je bezig met het maken van een lijst van uw WiFi-plekken en in kaart brengen voordat de stroom uitvalt weer. U kunt de code markers inkleuren of maken gebruik van speciale pictogrammen – basic hot spots krijgen een groene markering, degenen die ook veel stopcontacten beschikbaar krijgt een gele marker en hot spots met verkooppunten, echte boeken, java, en bordspellen krijgen een rode marker!

Zorg ervoor om ze te controleren ook.

Wat doe je als er een langdurige stroomuitval?

Wanneer we een stroomstoring, krijgen we de batterij-aangedreven lantaarn en spelletjes doen. Ik denk dat als de batterijen leeg zijn ’s nachts kunnen we graven “Green Ghost” Als we nog steeds alle stukjes. Zij moeten glow-in-the-dark speelkaarten te maken voor deze gelegenheden. Leuke dingen doen bij storing