Waar Plezier, Humor en Avontuur Samensmelten!

Trending topic

Trending topic 2021

Viral op het internet Twitter en Facebook !
Wat is vandaag  trending  topic op internet, KNMI Het weer code geel / code oranje of code rood.
Als er een storm is dan weet je het wel #Trendingtopic  . Iedereen heeft het erover.
Voetbal is trending topic bij veel sportliefhebbers in Nederland.
Nos live is trending topic zodra er nieuws is in de wereld dat mensen live willen volgen.  zoals verkiezingen of een aanslag zoals in Parijs.

Het is niet zo dat alles maar trending topic 2021 kan worden op het internet.
De top trending topics zijn meestal uit puur toeval voortgekomen. Een leuk filmpje op YouTube of Facebook wat ineens heel erg veel gedeeld word heeft een grote kans om viral te gaan.

trending topic

Een #trending topic  is een van de woorden of zinnen die het vaakst herhaald worden op een bepaald moment op Twitter .  De tien meest relevante worden weergegeven op de homepage.
De grote impact die ze hebben op de media heeft veroorzaakt dat deze uitdrukking wordt gebruikt om een ​​onderwerp van groot belang te beschrijven,  en op andere sociale netwerken worden besproken.
Het wordt aangeduid met een hashtag  #trending topic , tag  die dienen om tweets te organiseren met een bepaald onderwerp op Twitter . Voor je het weet is jouw website #Trendingtopic .

In januari 2020 is de lokale trending topic  gelanceerd.   In aanvulling op de wereld trending topics , kunt u kiezen uit meer dan dertig landen en tientallen steden.

Deze onderwerpen worden verkregen door een algoritme dat de locatie van de gebruiker gebruikt, en die nog steeds een meer relevant zijn voor die gebruiker trends laten zien.  De nieuwe functie geïntroduceerd tot standaard, maar kan worden uitgeschakeld.

Twitter maakt gebruik van een algoritme om de genoemde termen  te selecteren.